Pensiunea Flying Fish – Cazare Banat

Vacante frumoase si conditii deosebite de cazare – Pojejena (Caras Severin) – Banat

Pensiunea Flying Fish este situata pe Clisura Dunarii, in satul Divici, intr-un cadru natural deosebit.

Delta Dunarii a Banatului – asa este denumita, de turistul sau pescarul sosit aici, impresionat de multimea si varietatea de pasari care traiesc in stuful malului Dunarii, in cele doua insule Calinovat si Belobresca precum si in cele trei balti formate prin inundarea a zeci de hectare agricole odata cu terminatea barajului de la Portile de Fier1. 

Aici va asteapta crapul, somnul, salaul, carasul, sa le inlesniti drumul spre o… tigaie incinsa.

 Atractii turistice

1. Cascada de la Padina Matei
2. Clisura Dunarii
3. Bazias – intrarea Dunarii in tara
4. Cetatea Divici
5. Cheile Nerei (auto 40 km)
6. Plimbari cu barca pe Dunare
7. Flora si fauna din zona
8. Excursie la Garnic
9. Excursie la Sf. Elena

Punct de interes arheologic
La Punctul Grad se afla vestigiile fortificatiei dacice Divici, intre km fluviali 1065 – 1066 pe un deal stancos de forma triunghiulara. Datarea Cetatii este sec. 1 I.Hr. – sec 1 D.Hr.. S-au descoperit multa ceramica, arme, monede, podoabe de argint si bronz.. La NE de cetate se afla niste movile de pamant.

Punctul Ribis – cetate dacica catre Buzias. Aici se afla schelete, posibil medievale.

Punctul Bela Reka – o asezare daco-romana sec. III-IV

Punctul Poreca, la 1 km vest de Divici spre Bazias – urme ale unor locuiri neolitice.

Punctul Cusatac, la 500 – 600 m vest de marginea centrala a satului s-a descoperit ceramica hallstattiana si zgura

Punctul Potoc, situat la este de Divici, la sud de soseaua catre Dunare s-a descoperit ceramica din epoca de bronz si epoca de fier.

LOCATIE

Unitatea noastra de cazare este amplasata in Divici Pojejena, nr. C44 – Caras Severin

CONTACT :  +4.0722.348.951 +4.0731.309.937

Coordonate GPS:  Lat. 44.78402819 Lon. 21.48410797

Pensiunea Noblesse – cazare Valea Cernei, Herculane

Baile Herculane (Caras Severin) – Banat

Pensiunea Noblesse s-a nascut din nevoia de bun gust si din dorinta proprietarilor  de a reda statiunii Baile  Herculane o  locatie turistica la nivelul renumelui  orasului lui Hercules de la sfarsitul secolului al XIX-lea, atunci  cand statiunea Baile Herculane era considerata pe buna dreptate, Perla Europei”.

Pensiunea Noblesse  inseamna rafinamentul, eleganta si confortul din Herculanele de odinioara de la sfarsitul secolului XIX –lea .

Camerele au fost gandite special pt confortul dumneavaostra iar calitatea dotarilor, designul classic si  amenajarea interioara descriu linia rafinata a pensiunii.

Accepta provocarea intoarcerii in timp oferita de pensiunea Noblesse care te va  transpune  intr-o lume fermecatoare, sublima  si fascinanta a Bailor Herculane  de la sfarsitul secolului XIX , din care cu siguranta nu vei mai dori sa pleci.

Intr-un tinut plin de frumusete si magie , la poalele muntilor Domogled, pe mirifica vale a raului Cerna se afla statiunea Baile Herculane .

In inima acestei splendori montane am deschis in luna iunie 2011 pentru dumneavoastra, ca o solutie optima de cazare Baile Herculane, una dintre cele mai elegante si rafinate pensiuni, Pensiunea Noblesse Baile Herculane.

Pensiunea Noblesse are o capacitate de cazare de 32 locuri  repartizate in  2 apartamente in suprafata de peste 60 mp fiecare  si 14 camere  in suprafata de 30 mp fiecare , dintre care  4 camere duble şi 10 camere matrimoniale, fiecare dotată cu aer condiţionat, aport de aer proaspăt purificat şi umidifcat, LCD, cablu TV, telefon, acces Internet Wireless, , minibar.

Pensiunea Noblesse  inseamna rafinamentul, eleganta si confortul din Herculanele de odinioara de la sfarsitul secolului XIX –lea .

Camerele au fost gandite special pt confortul dumneavaostra iar calitatea dotarilor, designul classic si  amenajarea interioara descriu linia rafinata a pensiunii.

Salonul Restaurant Noblesse  cu o capacitate de 50 locuri  va ofera un ambient  rafinat si elegant  iar  bucatarii nostrii va vor incanta gusturile cu  o mare varietate culinara si specialitati savuroase ale casei preparate cu grija doar din incrediente proaspete si de calitate .

Atmosfera placuta, ambientul rafinat si intim, muzica in surdina, varietatea preparatelor culinare, bauturile  pentru toate gusturile va vor face sa uitati de aglomeratia tumultoasa a oraselor si sa va doriti ca sederea dumneavoastra la Pensiunea Noblesse sa nu se mai termine.

Salonul Restaurant Noblesse  poate fi perfect pentru  cine romantice, petreceri aniversare, sau alte evenimente speciale .

Camera dubla pat matrimonial

Caracteristici : 10 camere, Pat matrimonial, Baie in camera, Frigider, Televizor, Aer conditionat – 220/ noapte

Camera dubla doua paturi

Caracteristici : 4 camere, Baie in camera, Frigider, Televizor, Aer conditionat – 220 / noapte

Spatiu de cazare – Apartament

Caracteristici : 60 mp, 2 camere, Pat matrimonial, Patut copil, Baie in camera, Frigider, Televizor, Aer conditionat – 360/ noapte

LOCATIE

Unitatea noastra de cazare este amplasata pe strada Trandafirilor, nr. 51 B – 325200, Baile Herculane, judet Caras Severin

Coordonate GPS :  Lat. 44.88020124  |   Lon. 22.41554260