Termeni si Conditii

Stimati vizitatori,

Bine ati venit pe site-ul www.transportexcursii.com

Portalul transportexcursii.com reprezinta o platforma online de promovare a turismului romanesc, conceputa din dorinta de a prezenta cele mai relevante unitati de cazare, pachete turistice, servicii de transport din Romania, detaliate pe regiuni si atractii turistice de larg interes.

Site-ul va este oferit de S.C. CURATENIE TOTALA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Racari, nr. 55, Sector 3, Romania. Navigarea online in paginile site-ului nostru implica acceptarea tuturor specificatiilor existente in sectiunea “Termeni si Conditii”, fara nici o restrictie.

Utilizatorul site-ului transportexcursii.com este liber sa navigheze online in toate paginile site-ului, sa vizualizeze si sa selecteze spre comanda oricare din ofertele de larg interes prezentate, sistemul nostru de finalizare comanda permitand transmiterea comenzilor catre beneficiar (unitate de cazare, operator transport, agentie de turism).

S.C. CURATENIE TOTALA S.R.L. asigura accesul vizitatorului in paginile site-ului, dar nu confera acestuia dreptul de a modifica, partial sau integral, de a copia sau descarca, partial sau integral, continutul site-ului www.transportexcursii.com

Informatiile completate de dumneavoastra in sectiunea de plasare comenzi si/sau sectiunea de contact, sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, comunicari periodice transmise catre dumneavoastra. Informatiile de contact completate de dumneavoastra nu vor fi furnizate/vandute unei terte parti.

Societatea noastra nu garanteaza ca site-ul nu poate fi afectat de virusi, programe sau aplicatii rau intentionate, care pot genera defectiuni sau alte pierderi. 

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a actualiza informatiile si ofertele mentionate in sectiunile site-ului, fara o notificare prealabila.

Echipa transportexcursii.com