Informatii Comenzi

Stimati vizitatori,


In aceasta sectiune dorim sa va prezentam principalele aspecte privind procesul de comanda online pe portalul nostru de promovare turistica.


Folosind meniul din pagina principala puteti naviga in sectiunile de interes pentru dumneavoastra (unitati de cazare, servicii de transport si respectiv agentii de turism).


In momentul in care identificati o oferta care corespunde dorintelor dumneavoastra, va invitam sa apasati pe url-ul atasat butonului >


Dupa adaugarea ofertei/ofertelor dorite in cosul de cumparaturi, veti fi redirectionati spre pagina cosului de cumparaturi in care veti regasi ofertele selectate, putand de asemenea sa adaugati sau sa eliminati din ofertele selectate.


In cosul de cumparaturi puteti avea simultan ofertele unitatilor de cazare precum si serviciile de transport utilizate pentru deplasarea la locatia dorita.


Pentru fiecare serviciul selectat veti regasi in sectiunea ofertei respective toate datele mentionate de beneficiar privind serviciul prestart, precum si tarifele percepute.


De asemenea, in pagina cosului de cumparaturi veti regasi doua linkuri suplimentare utilizate pentru doua elemente suplimentare>


·        Aplicarea unui cod de discount, achizitionat de la partenerii nostril;


·        Utilizarea unui voucher cadou pentru oferta/ofertele selectate.


Dupa accesarea butonului de “COMANDA” veti fi directionati spre sectiunea finala de “Plasare Comanda” in care veti parcurge ultimele etape, mentionate mai jos>


·        Optiuni pentru finalizarea comenzii


·        Detalii despre cont si facturare


·        Metoda de plata


·        Confirmarea comenzii.


Dupa plasarea comenzii, datele completate de dumneavoastra vor fi salvate in baza noastra de date si transmise catre beneficiar.

Echipa transportexcursii.com