Confidentialitate

Stimati vizitatori,


Portalul transportexcursii.com  administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public ( in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001).


In dorinta de a va oferi doar servicii si informatii de calitate, periodic, putem utiliza datele dumneavoastra de contact pentru a va aduce la cunostinta ofertele speciale, promotiile si alte categorii de pachete turistice de larg interes.


Portalul nostru ofera beneficiarului (unitati de cazare, operatori transport, agentii de turism) posibilitatea publicarii ofertelor turistice, in scopul de a fi promovate si prezentate clientilor potentiali, vizitatori ai platformei noastre online. Unitatile prezentate in cadrul site-ului nostru sunt insotite de descrieri ale serviciilor oferite, prezentari audio/video, precum si datele de contact prin intermediul portalului nostru.


Termenul de “Oferta” semnifica totalitatea informatiilor regasite in sectiunile unitatilor de promovare, atat pentru unitatile de cazare cat si pentru serviciile suplimentare precum serviciile de transport sau agentii de turism.


Navigarea online in sectiunile portalului transportexcursii.com nu implica introducerea sau furnizarea datelor personale si tocmai de aceea dorim sa va informam ca sub nici o forma datele dumneavoastra de contact nu vor fi transmise catre o terta parte.


Portalul de promovare turistica transportexcursii.com poate contine informatii si legaturi externe catre alte website-uri in dorinta de a va furniza cat mai multe informatii utile pentru dumneavoastra. Nu ne facem raspunzatori de datele pe care dumneavoastra le puteti furniza in cadrul acelor site-uri chiar daca acelea sunt site-uri partenere.


Pentru informatiile prezentate in cadrul sectiunilor de prezentare a unitatilor de cazare, servicii de transport sau agentii de turism, intreaga raspundere este in sarcina beneficiarului(unitate de cazare, operator transport, agentie de turism) privind serviciile oferite, fotografiile prezentate, facilitatile si camerele disponibile pentru a fi rezervate, tarifele practicate, inclusiv alte taxe suplimentare. Tarifele prezentate in paginile site-ului nostru includ si taxa pe valoare adaugata.


Totodata, beneficiarul(unitate de cazare, operator transport, agentie de turism).  declara si certifica faptul ca “Oferta” prezentata este reala, neinselatoare si fara informatii potentiale ascunse.


Unitatea de cazare  poate sa actualizeze in orice moment informatiile prezentate privind disponibilitatea camerelor disponibile, a tarifelor practicate sau a altor informatii si pachete oferite, dupa instiintarea echipei noastre pentru modifciarea in timp real si util a tuturor acestor modificari.


Echipa transportexcursii.com vine in intampinarea dumneavoastra cu disponibilitate 24/24, in dorinta de a fi prompti si utili pentru clientii nostri.


Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare din momentul instiintarii primite.
Deoarece parerea dumneavoastra este foarte importanta pentru noi, precum si datorita faptului ca dorim sa va prezentam informatii actualizate in permanenta, pentru sugestii, recomandari si comunicare periodica, va rugam sa utilizati informatiile mentionate in sectiunea „CONTACT”.


Pe baza informatiile prezentate anterior, avem convingerea ca vom fi Partenerii Ideali pentru Dumneavoastra in alegerea celor mai bune pachete de vacanta.


Va multumim!


Echipa transportexcursii.com