Despre Noi

Stimati vizitatori,

transportexcursii.com este o platforma de promovare online a turismului din Romania, precum si un mod de legatura intre dumneavoastra, unitatile de cazare si operatorii de transport persoane si transport excursii. In dorinta de a va pune la dispozitie informatii complete pentru excursia dumneavoastra,echipa noastra a luat decizia de a va facilita si serviciul de transport pana la unitatile de cazare inregistrate pe site-ul nostru.

Scopul nostru este acela de a va pune la dispozitie o gama larga de oferte din care dumneavoastra sa va alegeti destinatia perfecta pentru o excursie de neuitat.

Potențialul turistic constituie o componentă esențială a ofertei turistice și o condiție indispensabilă a dezvoltării turismului. Prin dimensiunile și diversitatea elementelor sale, prin valoarea și originalitatea acestora, turismul reprezintă motivația principală a activitatilor turistice.

Evaluarea corectă a componentelor sale, analiza posibilităților de valorificare eficientă a acestora presupune elaborarea unui sistem național adecvat care să permită conturarea unei strategii coerente a dezvoltării activității turistice.

Atracția turistică este motivul fundamental și imboldul inițial al deplasării către o anumită destinație turistică. O zonă prezintă interes în măsura în care dispune de elemente de atracție a căror amenajare poate determina o activitate de turism.

Din această perspectivă, obiectivul nostru este acela de a reitera beneficiile deosebite de care Romania dispune, pornind de la relieful tarii noastre, potentialul cultural-istoric si pana la exceptionalul potential balnear.

Avem convingerea ca prin intermediul informatiile prezentate si a serviciilor de promovare turistica,

Vom fi Partenerii Ideali pentru Dumneavoastra!


Transport Excursii | Cazare Pensiuni Romania © 2018